PRODUK

Meningkatkan kehidupan anda

Herbalife adalah yang pertama dalam membangunkan pengurusan berat badan yang paling maju, pemakanan dan produk penjagaan diri. Teknologi terkini telah digunakan dalam mencipta formula setiap keperluan - sama ada berkaitan dengan jantina, umur, ataupun bahagian khusus tubuh. Produk-produk ini diasaskan kepada kemajuan dalam sains makanan, tambahan mikronutrien, dan sains herba. Ia dicipta untuk meningkatkan kualiti hidup dan menyediakan kehidupan masa depan yang sihat.

Dengan menggabungkan alam semulajadi yang terbaik dan kemajuan sains, Herbalife adalah perintis dalam memaksimumkan kesihatan diri.

Photobucket Pengurusan Berat Badan

Jika anda pernah mencuba untuk menghilangkan berat badan sebelum ini dan gagal, jangan berputus asa. Program ShapeWorks™ menggabungkan Nutrisi Selular dan kuasa protein supaya anda boleh mengawal rasa lapar anda, mengekalkan metabolisme yang sihat dan rasa bertenaga sambil anda menghilangkan kilo yang tidak dikehendaki.

Program ShapeWorks™ mudah, senang diikuti dan enak, menawarkan semua yang anda perlukan untuk mengurangkan berat badan yang berkekalan dengan berjaya.


Photobucket Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder

Menyediakan vitamin dan nutrien penting

Shake pengganti sajian lanjutan ini padat dengan protein dan nutrien penting.
# Mengandungi 19 vitamin dan mineral.
# 9 gram protein soya dan 18 gram bila dicampurkan dengan susu atau susu soya setiap hidangan campur serat untuk menolong anda berasa kenyang dan puas.
# Boleh membantu anda menghilangkan, menambahkan atau mengekalkan berat badan.*
# Mempunyai lima perisa.

*Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Ubat AS. Produk ini tidak bermaksud mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

French Vanilla 550 gm #0141
Dutch Chocolate 550 gm #0142
Strawberry 550 gm #0143
Tropical Fruit† 550 gm #0144
Cappuccino 550 gm #1171

Photobucket Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder

Suplemen Protein menolong menghalang rasa lapar.

Suplemen protein tanpa lemak yang mudah dibawa ke mana-mana untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang menyihatkan.

# Campuran soya dan protein proprietari
# Mudah dibancuhkan dalam shake, sup dan sos.
# Menolong membina dan mengekalkan jisim tubuh tanpa lemak.


#0242